Antena 3 CNN Show Ce s-a întâmplat de 8 Martie într-un club din Vaslui. Imaginile au stârnit indignare în tot orașul

Ce s-a întâmplat de 8 Martie într-un club din Vaslui. Imaginile au stârnit indignare în tot orașul

Ce s-a întâmplat de 8 Martie într-un club din Vaslui. Imaginile au stârnit indignare în tot orașul
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Mar 2017   •   10:28

Au fost scene fierbinți într-un club din Vaslui unde o trupă de striptease masculin a pus în scenă un show erotic în fața unor eleve de liceu, scriu jurnaliștii de la vremeanoua.ro.

Stripperi, dansuri lascive sau scene de sex mimat în cadrul unui show erotic la care au participat mai multe eleve de liceu. Totul s-a întâmplat weekendul trecut într-un club vasluian unde Eros Boys au prezentat un show erotic, chiar dacă la reprezentație asistau și minore, eleve de liceu, conform presei vasluiene. La un moment dat, stripperii au renunțat la obiectele vestimentare, etalându-și organele sexuale în fața adolescentelor.

Reacția reprezentanților clubului

Administratorul clubului a declarat pentru Vremea Nouã cã nu a stiut cã stripperii se vor dezbrãca complet si cã asta l-a deranjat si pe el. “Nu stiam cã unul dintre ei se va dezbrãca complet. Sincer sã fiu, nici nu m-am asteptat. Nu mi se pare normal nici mie. M-a deranjat. Ideea cu fetele pe scenã a fost a lor, dar vã spun cu toatã certitudinea cã sunt trecute de 20 ani. Trei dintre ele m-au rugat sã scot pozele. Le-am sters, pentru cã nu vreau sã le creez probleme. Însã în aceeasi mãsurã, nu mi se pare normal nici cã trei stripperi, care au venit sã facã show la Vaslui, a devenit subiect national în sensul negativ”, a declarat acesta.

Totodatã, administratorul clubului a precizat cã va lua mãsuri: ” Fotograful a pus pozele pe pagina de Facebook a clubului fãrã sã îmi spunã. Voi lua mãsuri. În primul rând mã voi despãrti de el, iar de acum înainte le voi posta eu personal. În al doilea rând, voi avea foarte multã grijã de acum înainte si, dacã va fi nevoie, la astfel de evenimente se va intra doar pe bazã de buletin. Nu vreau sã creez probleme fetelor care vin aici. Chiar nu a fost asta intentia mea. Am vrut doar sã fac o petrecere în cinstea femeilor, nu a copiilor”.

×
Subiecte în articol: 8 martie Ziua Femeii
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close