Antena 3 CNN Show "Nu se face aşa ceva. Mi-a căzut părul" | Cornelia Rednic, adevărul după ce a slăbit 33 de kg în 3 luni

"Nu se face aşa ceva. Mi-a căzut părul" | Cornelia Rednic, adevărul după ce a slăbit 33 de kg în 3 luni

Invitată la emisiunea "De-a Viaţa Ascunselea", cântăreaţa de muzică populară Cornelia Rednic a povestit despre una din marile sale greşeli din tinereţe - o cură prea drastică de slăbire. Chiar dacă a dat jos 33 de kilograme în trei luni, artista spune că "nu se face aşa ceva".

"Nu se face aşa ceva. Mi-a căzut părul" | Cornelia Rednic, adevărul după ce a slăbit 33 de kg în 3 luni
de Florentina Fântânaru    |    13 Aug 2022   •   18:45

Cornelia Rednic se simte bine în pielea ei şi spune că nu îi place să fie prea slabă, asta după ce în tinereţe a ţinut o cură extremă. Artista a ţinut să povestească ce a trăit în urmă cu mai bine de 20 de ani, menţionând că acum nu ar mai face aşa ceva.    

"Acum vreo 20 și ceva de ani am ţinut un regim, o cură din asta, o înfometare, practic. Pentru că atât am știut eu atunci. Mâncam foarte puțin toată ziua. Practic, două cutiuțe de iaurt cu un măr sau cărniță de pui la grătar, extrem de puțin. După ora 17 nu mai mâncam nimic.

A fost o foarte mare greșeală ce am făcut eu. Nu se face așa ceva. Trebuie să consulți un nutriționist, un specialist care să spună să nu ți se întâmple ceva, doamne ferește!

Eram foarte tânără atunci, n-am simțit niște efecte adverse foarte puternice. Doar că mi-a căzut părut foarte tare şi câteva săptămâni era mai slăbită", a povestit Cornelia Rednic.

"Nu mi-a plăcut de mine aşa slabă"

Artista a mărturisit însă că era obişnită să aibă o conformaţie mai plinuţă şi nu i-a plăcut cum arăta slabă. 

"Am slăbit 33 de kilograme în 3 luni, a fost o schimbare radicală. Am slăbit mai mult decât mi-ar fi stat mie bine, eu fiind de micuță aşa, mai plinuță, n-am fost învățată cum este să fii slabă și nu mi-a plăcut de mine.

Mi se părea că n-am forme, că să spun pe aia dreaptă... Şi atunci am vrut să mai iau ceva înapoi. A fost destul de greu să mai iau ceva înapoi, după care acum - au trecut foarte mulți ani de zile - lupt cu alea 4 kilograme. Când le iau, când le dau, când le iau, când le dau... E un du-te-vino, cred că așa îmi place mie, a povestit artista cu umor.

Secretul Corneliei Rednic pentru a mânca ciocolată fără să te îngraşi

Cornelia Rednic a mai mărturisit că a învăţat să se abţină de la dulciuri. 

"Am învățat să mănânc ciocolată, mi-a spus, tot așa, o doamnă specialist: să iau o bucățică de ciocolată, să o pun pe limbă, să ating cerul gurii cu ea și să o topesc încet. Automat creierul nostru primește informația și ți-ai satisfăcut pofta.

Și atunci așa am făcut și dă rezultate.", a mărturisit îndrăgita artistă.

×
Subiecte în articol: Cornelia Rednic
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close