Antena 3 CNN Show Detalii picante din viaţa SEXUALĂ a lui Elizabeth Taylor alături de J.F.Kennedy și Ronald Reagan

Detalii picante din viaţa SEXUALĂ a lui Elizabeth Taylor alături de J.F.Kennedy și Ronald Reagan

Detalii picante din viaţa SEXUALĂ a lui Elizabeth Taylor alături de J.F.Kennedy și Ronald Reagan
Sursa foto: Foto: lisawallerrogers.wordpress.com
11 Oct 2012   •   17:23

Elizabeth Taylor, una dintre cele mai iubite vedete americane se pare că ar fi avut relaţii intime cu preşedintele John F. Kennedy, dar şi cu actorul Robert Stack, scrie contactmusic.com.

Aceste dezvăluiri au fost făcute în noua biografie neautorizată a actriţei, "Elizabeth Taylor: There is Nothing Like a Dame".

Biografia a fost scrisă de Danforth Prince şi Darwin Potter. Aceștia au petrecut mulţi ani încercând să obţină informaţii inedite despre vedetă.

Autorii au dat detalii picante "despre iubirile, relaţiile şi viaţa amoroasă a lui Liz Taylor".

Reagan avea 36 de ani când ar fi cinat cu Elizabeth Taylor la reşedinţa lui din Hollywood Hills.

Biografia autorizată a actriței a mai consemnat o discuţie pe care aceasta ar fi avut-o cu un prieten apropiat: "Reagan s-a purtat cu mine de parcă aş fi fost o femeie în toată firea, ceea ce m-a încântat. Ne-am aşezat pe canapea şi eram sigură că şi-ar fi dorit să preia frâiele, dar părea prea ruşinos să facă primul pas. Eu am fost agresoarea. După un preludiu înfocat pe canapea, am ajuns în dormitor".

Noul volum dă detalii surprinzătoare cu privire la relaţia ei cu președintele.  Se pare că actriţa şi politicianul obişnuiau să participe, alături de actorul Robert Stack, la escapade sexuale care se desfăşurau în piscina politicianului.

Printre iubiții actriței se pare că se numără Peter Lawford, Errol Flynn, Tony Curtis, Paul Newman şi Frank Sinatra, pe care ar fi încercat să îl şantajeze pentru a o lua de soţie, spunându-i că îi poartă copilul.

Marea iubire a vedetei, potrivit autorilor,  a fost actorul Richard Burton, cu care aceasta s-a şi căsătorit.

"Am fost exagerat de norocos toată viaţa mea, dar cel mai mare noroc al meu a fost Elizabeth. Ea m-a transformat într-un bărbat model, dar nu într-un infatuat, este o iubită-amantă extraordinară şi sălbatică, e timidă şi spirituală şi greu de păcălit" a scris Burton într-unul din jurnalele sale personale.

"E o actriţă strălucită, e frumoasă dincolo de orice vis pornografic, poate fi arogantă şi îndărătnică, dar şi iertătoare şi iubitoare. Îmi tolerează defectele şi dependenţa de alcool, o doare stomacul când sunt departe de ea şi în plus mă iubeşte. E ca un catalog ce nu poate fi parcurs în întregime, un almanah pentru bietul Richard. Şi o voi iubi pentru totdeauna", a adăugat actorul.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close