Antena 3 CNN Show Dragobetele De Dragobete, participă şi tu la compunerea celei mai lungi scrisori de dragoste din lume!

De Dragobete, participă şi tu la compunerea celei mai lungi scrisori de dragoste din lume!

De Dragobete, participă şi tu la compunerea celei mai lungi scrisori de dragoste din lume!
Sursa foto: Foto: clasa1e.ro
23 Feb 2012   •   18:59

De Dragobete, iubeşte româneşte şi împărtăşeşte-ţi povestea de iubire în cea mai lungă scrisoare de dragoste din lume, vineri,  intre 12.00 si 22.00, pe str. Lipscani din Capitală.

Pe 24 februarie, de Dragobete, înlocuim „emoţia” descoperirii în cutia poştală a facturilor şi cea a e-mailurilor impersonale din căsuţa electronică, cu emoţia românească a compunerii celei mai lungi scrisori de dragoste din lume.

Si pentru ca Dragobete, etimologic vorbind, înseamnă drag şi mulţime adunată la un loc, pe 24 februarie ieşim cu toţii în stradă, îl luăm pe fiul Babei Dochia de braţ şi ne strângem în jurul lui pe Lipscani, în încercarea de a stabili un record mondial validat de Guinness World Records.
   
Pentru că, fie vorba între noi, cine ştie să iubească mai frumos şi mai cu năbădăi decât românii? Nimeni! Aşa că, este aproape de datoria noastră, să scriem cea mai lunga scrisoare de dragoste din lume!

Din program:
- Iubeşte româneşte: Spaţiul iubirii în care îndrăgostiţii îşi scriu poveştile lor pentru cea mai lungă scrisoare de dragoste din lume. Scrisoarea va fi validata de echipa Guinness World Records Book pentru stabilirea unui nou record mondial.

- Magia ne îndeamnă să ne iubim cu bucurie, ciocolată, flori, verighete din mohair.

- De Dragobete, strada Lipscani devine un spaţiu al iubirii în care ne aşteaptă: serenade şi poezii de dragoste, dans în doi (acordeon, tango, vals), spectacol de stradă „Dragoste cu năbădăi”, caricaturistul dragostei şi fotografii de cuplu în „Rame de Dor”, alte multe adunate... Şi multe fete sărutate!



Eveniment produs de Clasa 1e şi regizat de Vadim Rusu.



×
Subiecte în articol: Dragobete
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close