Antena 3 CNN Show Fructul preferat al lui Piedone: "Îl recomand dacă vrei să mai faci vreo doi, trei copii"

Fructul preferat al lui Piedone: "Îl recomand dacă vrei să mai faci vreo doi, trei copii"

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a dezvăluit că are un fruct preferat, despre care spune că are proprietăți nebănuite.

Fructul preferat al lui Piedone: "Îl recomand dacă vrei să mai faci vreo doi, trei copii"
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    29 Oct 2023   •   10:00

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță. Edilul a spus că are un fruct preferat care te ajută dacă vrei să ai copii.

Piedone și-a petrecut copilăria în Egipt, la Cairo. Tatăl său era dimplomat în cadrul Ambasadei României din Egipt.

„Aveam acolo o curte imensă, cu mulți pomi fructiferi mango. De când i-am simțit gustul… este fructul meu favorit”, a spus acesta.

„Mango este fructul meu favorit. Nu există ocazie să nu fac un piure. Este foarte bun, Cătăline, și ți-l recomand dacă vrei să mai faci vreo doi, trei copii. Ajută. Tu trebuie să mănânci doar de întreținere, eu din necesitate la vârsta mea”, a continuat primarul Sectorului 5.

Fructul preferat al lui Piedone: "Îl recomand dacă vrei să mai faci vreo doi, trei copii"

Mango este un fruct bogat în amnioacizi, vitaminele C și E, flavonoide, beta-caroten, niacina, calciu, fier, magneziu și potasiu. Se estimează că o singură bucată de mango de aproximativ 200 g poate furniza aproximativ 60 mg de vitamina C și până la 35 mg de vitamina A. acest fruct abundă în substanțe nutritive și vitamine, iar o dovadă în acest sens este aptul că aceeași cantitate de 200 g furnizează 2,3 g de vitamina E, reprezentând aproximativ 23% din doză zilnică recomandată de specialiști. De asemenea, oferă 10% din doză zilnică recomandată de magneziu și potasiu, potrivit m.dcnews.ro.

Un singur mango conține aproximativ 202 de calorii, iar în plus față de cantitatea mică de calorii conținute de acesta, fructul este lipsit de grăsimi, sodiu și colesterol. Există mai mult de 20 de minerale și vitamine diferite în mango.

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone mango
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close