Antena 3 CNN Show Ioniță de la Clejani, apel la 112 după ce fiul său, Fulgy, l-ar fi bătut

Ioniță de la Clejani, apel la 112 după ce fiul său, Fulgy, l-ar fi bătut

Ioniță de la Clejani a sunat, duminică seara, la numărul de urgență 112, unde a anunțat că a fost lovit de fiul său, Fulgy. Scandalul a izbucnit într-un restaurant din Capitală și a continuat la domiciliul Clejanilor. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, însă Ioniță a refuzat să depună plângere.

Ioniță de la Clejani, apel la 112 după ce fiul său, Fulgy, l-ar fi bătut
de Roxana Ciucă    |    05 Iul 2021   •   09:25

Incidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 23:30, în locuința lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. Din surse apropiate anchetei, se pare că Fulgy i-ar fi dat un pumn tatălui său, care a sunat la Poliție. 

La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Secției 12 de Poliție, însă nici de această dată Ioniță nu a dorit să depună plângere împotriva fiului său. 

Scandalul a pornit chiar la un restaurant din zona Dorobanți, unde Ioniță ieșise, alături de fiul său, la masă, când Fulgy a făcut un live pe o rețea socială. Tatăl său, deranjat, l-a amenințat pe acesta că, dacă nu închide live-ul, se ridică de la masă și părăsește localul. Scandalul a continuat și acasă, unde, în cele din urmă, Ioniță nu a mai suportat și a sunat la Poliție. 

Comunicatul Poliției

”În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere.

Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, se arată în comunicatul Poliției. 

×
Subiecte în articol: Fulgy
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close