Antena 3 CNN Show George Buhnici, afirmații incredibile despre fetițele de 13 ani: ”Ce glumă proastă!”

George Buhnici, afirmații incredibile despre fetițele de 13 ani: ”Ce glumă proastă!”

Un nou filmuleț a devenit viral pe TikTok, ce îl are ca actor principal pe George Buhnici. În clipul filmat în 2013, George Buhnici este surprins glumind despre fetițele de 13 ani. Chiar interlocutorul său este cel care îi spune că tocmai ce a făcut o glumă proastă.

George Buhnici, afirmații incredibile despre fetițele de 13 ani: ”Ce glumă proastă!”
Sursa foto: TikTok
de Georgiana Adam    |    12 Aug 2022   •   08:18

Totul s-a întâmplat în 2013, atunci când George Buhnici filma un review auto alături de un jurnalist. Acesta din urmă i-a povestit lui Buhnici o întâmplare: ”Două fetițe de 10-13 ani m-au văzut trecând cu mașina asta și spun: E roșiiiie!”. 

”La 13 ani ani?” a întrebat George Buhnici. ”Da” a răspuns jurnalistul. ”Și le-ai luat la discotecă, nu?” a spus Buhnici. ”Poftim?” a fost reacția jurnalistului. ”Le-ai luat la discotecă cu mașina, nu?” a insistat Buhnici.  

”Ce glumă... proastă” a zis cel de la volan. ”Hai că nu ești departe de vârstă cu ele” a continuat George Buhnici. ”Sper să taie Daniel asta” a spus jurnalistul de la volan. ”De ce?” întreabă, lejer, Buhnici, adăugând: ”Nu e pedofilie. La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieții de 23?”. ”Ăăă, nu” spune cel de la volan. ”Nu, nici acolo? Bun, hai să încheiem” spune George Buhnici. 

@alecs2127 #foryou #buhnici #wtf ♬ sunet original - alecs27

 

×
Subiecte în articol: George Buhnici
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close