Marc Levy: Cartea e o sursă nebănuită de bucurie

de N.B.    |    19 Aug 2011   •   13:37
Marc Levy: Cartea e o sursă nebănuită de bucurie

Marc Levy, cel mai vândut autor francez contemporan, a acordat un interviu în exclusivitate pentru cititorii Gazetei Sporturilor, care poate fi urmărit pe siteul www.gsp.ro.

Celebrul autor le vorbeşte cititorilor români despre bucuria pe care continuă să o ofere lectura chiar şi în epoca multimedia. “Lectura este un univers ce îi acordă o foarte mare libertate celui care o practică. ÎţI permite să-ţi deschizi spiritul spre viaţă. Lectura este o punte de legătura între ţări, între oameni, o punte minunată care cultivă imaginarul. O punte care câteodată crează teamă. Teama că te plictiseşti, că o să pierzi timpul. Dar, în final, când pătrunzi într-o carte descoperi o sursă de plăcere, de bucurie, pe care nu o bănuiai”.

Scriitorul apreaciză iniţiativele de vânzare a cărţilor cu ziarele. “Tot ce contribuie la a stârni pofta de lectură şi la a motiva cititorii e formidabil”, mărturişte autorul care a stârnit mari pasiuni în rândul cititoarelor din toată Europa şi care consideră romantismul “o cultură a inteligenţei inimii”. Gazeta Sporturilor împreună cu Editura Trei a lansat două romane ale lui Marc Levy: “Şi dacă e adevărat…” şi “În altă viaţă”. Ambele pot fi găsite în această periodă la chioşcurile de ziare la un pret cu 60% mai mic decat cel din librarii. Un volum si ziarul costa doar 13,99 lei.

Citeşte mai mult pe GSP.


Parteneri
x close