Antena 3 CNN Show Mirela Vaida va prezenta spectacolul de aprindere a luminilor de Crăciun din București

Mirela Vaida va prezenta spectacolul de aprindere a luminilor de Crăciun din București

Mirela Vaida va prezenta spectacolul de aprindere a luminilor de Crăciun din București
Sursa foto: sursa: Facebook
25 Noi 2016   •   14:07

Mirela Vaida va prezenta spectacolul de 1 decembrie în cadrul căruia se vor aprinde luminițele de la Târgul de Crăciun din București. Vedeta se va putea astfel revedea cu fanii săi în timpul unui eveniment organizat în Piața Constituției, acolo unde se va derula Târgul de Crăciun din acest an, potrivit Libertatea.

''Pe 1 Decembrie împodobim Capitala împreună, sărbătorim românește și ne reintâlnim după mult timp! În luna decembrie mă mut în Piata Constituției!'', a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Mirela Vaida va prezenta în luna decembrie o serie de evenimente ce vor avea loc în Piața Constituției din București, locul unde anul acesta va fi amenajat Târgul de Crăciun. Primul dintre acestea va avea loc în seara de 1 decembrie când se va aprinde, în premieră, iluminatul festiv din tot orașul, în prezența Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea.

Va fi prima apariție publică a Mirelei Vaida, la un eveniment în aer liber, după o perioadă de câteva luni în care vedeta, mamă a doi copii, s-a dedicat vieții de familie.

 

×
Subiecte în articol: Mirela Vaida
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close