Antena 3 CNN Show O fată de 11 ani din România a câștigat concursul Super Model of the World

O fată de 11 ani din România a câștigat concursul Super Model of the World

O fată de 11 ani din România a câștigat concursul Super Model of the World
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Mai 2016   •   14:54

Sibianca Bianca Nicole Drăghiciu a câştigat titlul de 'Super Model of the World' şi premiul special al juriului 'Best of the Best', la concursul internaţional 'Little Miss World Universe 2016', desfăşurat în Bodrum (Turcia), aceste două distincţii fiind primele obţinute de fetiţa de doar 11 ani, a precizat luni Cleopatra Popescu Bujor, coordonatoarea şcolii de modelling, scrie Agerpres.

După cinci ani de pregătire în modelling şi prezentări de modă, inclusiv pentru Cătălin Botezatu, Bianca a reuşit deja până acum să aibă propria emisiune de modă pentru copii, la un post de televiziune local.

'Este prima ei victorie. Ea are foarte multe prezentări de modă, foarte multe apariţii pe bannere, prezintă şi o emisiune la un post de televiziune local din Braşov. Bianca merge destul de des şi la Bucureşti, a prezentat şi pentru Cătălin Botezatu. Bianca are 11 ani şi merge la şcoală, este o elevă bună şi face şi înot. Pentru noi această performanţă obţinută de Bianca este prima de acest gen şi pentru şcoala noastră cu atât mai mult mă bucur', a declarat Cleopatra Bujor.

După ce s-a pregătit la o şcoală privată de modelling din Sibiu, fetiţa a câştigat două din cele cinci premii care au fost oferite la concursul internaţional de frumuseţe din Turcia.

În finala de sâmbătă seara care a avut loc la Amfiteatrul din centrul Bodrumului, Bianca a reuşit să fie desemnată cea mai frumoasă din lume, purtând o rochiţă de seară semnată Bianca Drăguşanu.

'În lupta pentru cele cinci titluri puse în concurs: Little Miss World, Miss Talent, Fotomodel of the World, Mini Top Model şi Supermodels of the World, Bianca Nicole Drăghiciu a câştigat locul I la secţiunea Supermodels of the World, fiind urmată pe locurile II şi III de ucrainencele Elisabeta Titova şi Albina Cercaska. Dezinvoltă, spontană, cu multă prezenţă scenică şi, nu în ultimul rând, frumoasă, Bianca a trecut cu brio probele concursului: costum tradiţional, ţinută casual de zi şi proba rochiei de seară', se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

'Super Model of the World' şi 'Best of the Best'- premiu special al juriului - un alt titlu câştigat de Bianca, îi vor aduce probabil fetiţei din Sibiu numeroase invitaţii şi participări la concursuri internaţionale de gen, apariţii în reviste, evenimente mondene, acestea fiind doar un pas spre alte experienţe la fel de frumoase şi de reuşite. AGERPRES/(A,AS - Isabela Paulescu, editor: Irina Poenaru)

 

×
Subiecte în articol: miss
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close