Antena 3 CNN Show Prețul unei singure porții de sarmale la restaurantul din București al lui Florin Călinescu: ”Hai, bre, și la Cluj!"

Prețul unei singure porții de sarmale la restaurantul din București al lui Florin Călinescu: ”Hai, bre, și la Cluj!"

Florin Călinescu are propriul său restaurant în București unde se mănâncă preparate românești. Oamenii îi cer acestuia să deschidă un local și la Cluj.

Prețul unei singure porții de sarmale la restaurantul din București al lui Florin Călinescu: ”Hai, bre, și la Cluj!"
Sursa foto: Facebook | Florin Călinescu
de Ioana Mircea    |    28 Noi 2023   •   22:20

Restaurantul omului de televiziune, Florin Călinescu, din București, se află în zona Tineretului. Cei care-i calcă pragul sunt impresionați de porțiile mari de mâncare și de prețurile decente. O ciorbă de perișoare sau de văcuță costă aici, de exemplu, 19 lei, iar una de legume sau de fasole este 16 lei.

O porție de sarmale de 500 de grame, cu mămăligă și ardei costă 44 de lei, în timp ce o porție de varză călită cu ciolan costă 42 de lei.

Pentru un șnițel pane clienții trebuie să scoată din buzunar 32 de lei, iar pentru o pomana porcului 41 de lei. În ceea ce privește pastele, prețul unei porții variază de la 32 la 38 de lei, în funcție de felul acestora.

Citește și: Prețul exagerat al unei cafele, la o terasă, în parcul Herăstrău din București: "Monte Carlo de lângă noi"

”Hai, bre și la Cluj! Avem loc aici și oameni cu pungă largă, așa că deschide și la Cluj un local”, i-a transmis un internaut, lui Florin Călinescu, potrivit stiridecluj.ro.

×
Subiecte în articol: Florin Calinescu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close