Antena 3 CNN Show Revine Daciana Sârbu în politică? Decizia soției lui Victor Ponta. Ce va face de acum înainte

Revine Daciana Sârbu în politică? Decizia soției lui Victor Ponta. Ce va face de acum înainte

Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta, și-a schimbat meseria după aproape 20 de ani de politică. A urmat o școală de cofetărie la Paris și apoi și-a deschis propria afacere. Spune că e fericită și că se regăsește în ceea ce face.

Revine Daciana Sârbu în politică? Decizia soției lui Victor Ponta. Ce va face de acum înainte
Sursa foto: Hepta
31 Iul 2020   •   00:01

Daciana Sârbu spune că a renunțat definitiv la politică pentru prăjituri. ”Am pasiunea pentru gătit de foarte mult timp, ceea ce nu e un secret, pentru că toată activitatea mea în politică a fost legată de agricultură, de mâncare, de nutriție. Acum, mă regăsesc foarte mult în ceea ce fac și simt că, în sfârșit, am descoperit locul unde mă simt cel mai bine”, a spus ea într-un interviu pentru Click!

Daciana Sârbu: ”Mă simt bine unde sunt”

Nu știu dacă e mai simplu sau mai greu. E diferit. Am activat aproape 20 de ani în politică, tocmai pentru că m-am regăsit acolo. Acum mă simt bine unde sunt, iar experiența de la Parlamentul European, în zona de agricultură bio și nutriție, mă ajută. Încă mă preocupă aceste aspecte. Spre exemplu, când vine vorba de ingrediente, noi selectăm cu foarte mare atenție ce punem în prăjiturile noastre, tocmai pentru a pregăti produse de calitate”, a mai zis Daciana.

Ce prăjituri preferă Victor Ponta?

”El preferă prăjiturile mai... tradiționale, precum ciocolata de casă și salamul de biscuiți”, a mai dezvăluit ea. Daciana Sârbu este fiica fostului lider PSD Ilie Sârbu, membră a PDSR și apoi PSD din 1995. Daciana a demisionat din PSD în iulie 2018. 

×
Subiecte în articol: Daciana Sarbu Victor Ponta
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close