Antena 3 CNN Show Showbiz A slăbit 13 kilograme în trei luni cu o dietă minune. Cele două trucuri la care a apelat Jamie Oliver

A slăbit 13 kilograme în trei luni cu o dietă minune. Cele două trucuri la care a apelat Jamie Oliver

A slăbit 13 kilograme în trei luni cu o dietă minune. Cele două trucuri la care a apelat Jamie Oliver
Sursa foto: Pixabay
28 Aug 2015   •   10:27

A militat pentru o hrană sănătoasă în școlile din Marea Britanie, a scris cărți de bucate în care și-a dezvăluit secretele culinare și a făcut milioane de dolari din emisiuni TV. Este nimeni altul decât Jamie Oliver, care va face în curând 40 de ani. Ajuns la această vârstă, Jamie a decis că e timpul să treacă printr-o schimbare la rândul lui, așa că a slăbit 13 kilograme în numai trei luni, iar acum arată mai bine ca niciodată. Secretul lui? Mai mult somn și o dietă bazată pe alge marine.

Jamie a mărturisit că, în urmă cu un an, a fost la un pas de un atac de panică atunci când și-a dat seama că nu mai este la fel de tânăr și că trebuie, la rândul lui, să adopte un stil de viață mai sănătos.A consultat chiar nutriționiști și un expert în somn, a renunțat la mâncarea nesănătoasă și a introdus elemente noi în dietă, ca algele marine. Bucătarul ne recomandă, de asemenea, să mâncăm un pumn de nuci zilnic și să înlocuim carnea cu ouăle din când în când. În plus, nu ar fi o idee rea să reducem și cantitatea de alcool pe care o bem săptămânal.

Cât despre somn, cât mai mult timp dedicat odihnei, spune Jamie, care până acum a trait cu numai trei ore și jumătate de somn pe noapte.


×
Subiecte în articol: jamie oliver dieta alimentatie regim kilograme
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close