Antena 3 CNN Show Showbiz Adi Despot și-a speriat prietenii la primul concert susținut în București după Colectiv

Adi Despot și-a speriat prietenii la primul concert susținut în București după Colectiv

Adi Despot și-a speriat prietenii la primul concert susținut în București după Colectiv
Sursa foto: foto: Facebook/Adrian Despot
04 Feb 2016   •   00:38

De curând, doi dintre artiștii care au avut anul trecut de suferit cel mai mult, Gabriel Cotabiță și Adrian Despot s-au întâlnit în cadrul unui eveniment în cadrul căruia au concertat. Și, chiar dacă au făcut-o amândoi impecabil, comportamentul lor a fost cu totul și cu totul deosebit, scrie spynews.ro.

Însoțit de una dintre fiicele sale și de viitoarea lui soție, Gabi Cotabiță a fost, cu adevărat, sufletul petrecerii care a avut loc în urmă cu câteva seri, zâmbitor și bine-dispus cu topată lumea, extrem de amabil și pus tot timpul pe glume. Și, chiar dacă artistul i-a făcut pe toți să râdă și să se simtă în jurul său, un alt cântăreț a fost la un pas să strice cheful tuturor.

Mai exact, Adrian Despot, invitat și el să cânte la evenimentul cu pricina nu a scos nici măcar un zâmbet în veselia generală care-l înconjura.
Mai mult chiar, în culise, ne-au spus martori ai momentului, Adi Despot a fost foarte sec în momentul în care i-a văzut pe ceilalți distrându-se și făcându-și fotografii care mai de care mai trăsnite în spatele scenei pe care au cântat. ”Am venit să când, apoi plec”, au fost, spun sursele noastre, singurele cuvinte ale taciturnului cântăreț.

Mai mult, pe spynews.ro.

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close