Antena 3 CNN Show Showbiz Al treilea diagnostic pentru Ileana Ciuculete! Ce a răpus-o fulgerător pe interpreta de muzică populară

Al treilea diagnostic pentru Ileana Ciuculete! Ce a răpus-o fulgerător pe interpreta de muzică populară

Al treilea diagnostic pentru Ileana Ciuculete! Ce a răpus-o fulgerător pe interpreta de muzică populară
15 Mar 2017   •   17:19

Ileana Ciuculete a murit într-un spital privat din București. Cunoscuta interpretă de muzică populară a fost răpusă fulgerător de boli cumplite despre care nu a avut nici cea mai vagă idee. În primele 24 de ore s-au vehiculat două diagnostice, hepatita tip C si ciroză hepatică galopantă, iar azi se discută și de cancer la ficat, scrie libertatea.ro.

Șase zile s-au scurs din momentul în care Ileana Ciuculete a aflat că suferințele ei îi pun viața în pericol până în ziua în care s-a stins. Pe 8 martie i se reconfirma diagnosticul de hepatita C și i se adăuga cel de ciroză hepatică galopantă. Internată, a repetat analizele și, cu trei zile înainte de a muri medicii i-au spus cruntul adevăr: pentru ea nu se mai putea face nimic.

Ileana Ciuculete a murit. I-au descoperit și un cancer la ficat

Ileana și-a petrecut ultimele două zile din viață în comă și nu s-a trezit decât înainte de a-și da ultima suflare, cât să-și roage soțul să o strângă în brațe pentru ultima oară. Așa a murit… în brațele bărbatului alături de care și-a petrecut peste 20 de ani din viață și care o diviniza.

 

 

×
Subiecte în articol: A murit Ileana Ciuculete
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close