Antena 3 CNN Show Showbiz Anamaria Prodan şi-a scos silicoanele! Primele declaraţii făcute de ea chiar din scaunul cu rotile: "E la fel de dureros şi..."

Anamaria Prodan şi-a scos silicoanele! Primele declaraţii făcute de ea chiar din scaunul cu rotile: "E la fel de dureros şi..."

Anamaria Prodan şi-a scos silicoanele! Primele declaraţii făcute de ea chiar din scaunul cu rotile: "E la fel de dureros şi..."
12 Oct 2015   •   12:01

Anamaria Prodan a ajuns în ţară după timpul petrecut la o clinică privată din Turcia unde a fost supusă unei intervenţii ghirurgicale de scoatere a silicoanelor.
mpresara şi-a scos silicoanele în Turcia, decizie pe care a luat-o având în vedere istoricul sau medical şi problemele de sănătate din familie.

"Sunt foarte bine, mai greu cu mersul. Mi-e dor de ai mei. Abia aştept să ajung acasă. O să vină de dimineaţă şi mama. Acum am anunţat-o că am ajuns. Mă simt normal, ca după operaţie. Aţi văzut drac mort? Nu are nicio legătură implantul cu nodulul sau ce mai descoperi. Asta e o chestie pe care trebuie să o ţii sub control. Aş spune tuturor că din trei în trei luni să meargă sau din şase în şase luni neapărat la control. E la fel de dureros şi să-ţi pui şi să-ţi scoţi silicoanele. dacă totul va fi ok şi voi vrea vreodată să-mi pun din nou, îmi voi pune", a declarat Anamaria Prodan. Continuarea aici.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close