Antena 3 CNN Show Showbiz Ce lecții de viață îi dă Andreea Marin fiicei sale. ”Nu vreau să o învăț o răsfățată”

Ce lecții de viață îi dă Andreea Marin fiicei sale. ”Nu vreau să o învăț o răsfățată”

Ce lecții de viață îi dă Andreea Marin fiicei sale. ”Nu vreau să o învăț o răsfățată”
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/AndreeaMarinOfficial
de M.Z.    |    18 Oct 2016   •   18:05

Andreea Marin este foarte apropiată de Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr, pe care o supraveghează îndeaproape, având grijă să fie cumpătată în tot ceea ce face.

“Avem zile ca fetele, dar nu neapărat la shopping, pentru că nu vreau să o învăț o răsfățată. De foarte multe ori când intrăm undeva, eu îi spun că mami nu mai are bani și pentru asta, nu o las să exagereze, ea trebuie să cunoască valoarea banului și faptul că este obținut cu efort și cu muncă și cu minte și cu educație și că nu poate să își permită orice. Eu nu îi permit orice și va trebui să învețe să câștige și să merite ceea ce are”, a declarat Andreea Marin, potrivit Libertatea.ro.

Andreea Marin obișnuiește să îi verifice zilnic temele fiicei sale. Mai mult, copila are acces la telefon maximum jumătate de oră. „Pe telefonul meu poate să intre maximum jumătate de oră pe zi, nu mai mult. Sunt de părere că avem copii care sunt privați în ziua de astăzi de bucuriile pe care noi le aveam în propria copilărie, de prietenia pe care ți-o oferă natura și de darurile ei vindecătoare”, a adăugat Andreea Marin.

×
Subiecte în articol: Andreea Marin educatie telefon mobil
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close