Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Raicu a vorbit despre momentul potrivit pentru a avea un copil: „Dintotdeauna mi-am dorit”

Andreea Raicu a vorbit despre momentul potrivit pentru a avea un copil: „Dintotdeauna mi-am dorit”

Andreea Raicu a vorbit despre momentul potrivit pentru a avea un copil: „Dintotdeauna mi-am dorit”
Sursa foto: Foto: Facebook/Andreea Raicu
18 Aug 2017   •   17:28

Este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, dar Andreea Raicu nu a avut de-a lungul timpului parte de relații reușite. Însă acest lucru nu a dezamăgit-o. Dimpotrivă. A făcut-o mai puternică.

În ceea ce privește maternitatea, fosta prezentatoare TV crede că un copil va apărea în viața sa exact la momentul potrivit.

„Dintotdeauna mi-am dorit un copil.  Evident că nu aș fi ales ceva extreme, dar nici departe nu eram. Chiar ma gandeam că, dacă nu găsesc partenerul pe care sa-l consider potrivit să fie tată, pot sa-l fac ca mama singură. Existența însă a hotărât să nu-mi dea un copil până acum sau, cred ca cel mai corect spus este, eu am ales sa nu fac un copil din diferite motive, pe care subconștientul cu siguranță le ținea ascunse. Dupa calatoria în India, insa, lucrurile s-au schimbat. Am realizat că pe un copil nu îl faci din disperare sau pentru că pur si simplu iti plac copiii. Nu îl aduci pe lume pentru că toate prietenele tale au devenit mame și tu esti singura care nu si nici pentru ca ai ajuns la varsta la care “e normal” să ai un copil. Sau, mai rău, pentru ca vrei sa “readuci dragostea” in relatia ta disfuncțională. Am înțeles că un copil vine pe lume pentru cu totul și cu totul alte motive. Nu ca să îți umple golurile, nici ca sa te faca sa fii “in randul lumii” si nici ca sa ai o ocupație. Multi spun ca e o dovada de egoism sa nu faci un copil. Eu cred, de fapt, ca e un semn de egoism tocmai sa faci un copil cu orice preț. Cred cu tărie că, atunci cand vrei sa faci un copil, e vital să-ți pui niște întrebări. Eu una am ajuns la concluzia că pe un copil nu îl fac pentru mine, ca să “mă implineasca” și să-mi dea un rost, ci responsabilitatea mea este să îl aduc într-un loc în care să îi fie bine, să îi asigur toate conditiile in care sa creasca frumos – nu ma refer aici la cele materiale – și să-l ajut eu pe el, nu el pe mine, să-și faca un rost.(…)”, scrie vedeta pe blogul personal.

×
Subiecte în articol: Andreea Raicu copil vedeta tv
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close