Antena 3 CNN Show Showbiz "Aplauze, aplauze": Cuplul Stela şi Arşinel a aniversat 30 de ani petrecuţi pe scenă

"Aplauze, aplauze": Cuplul Stela şi Arşinel a aniversat 30 de ani petrecuţi pe scenă

"Aplauze, aplauze": Cuplul Stela şi Arşinel a aniversat 30 de ani petrecuţi pe scenă
20 Dec 2010   •   20:54

Stela şi Arşinel, un cuplu care a făcut carieră şi pe care îl ştim de o viaţă împreună. Ei bine, nu chiar o viaţă, ci de trei decenii. Mai ceva decât o căsnicie. O aniversare ca asta nu putea fi marcată decât pe scenă. Spectacolul pe care l-au ales cei doi e unul cu un nume cum nu se poate mai sugestiv: "Aplauze, aplauze".

În 2008 Stela Popescu şi Alexandru Arşinel au împlinit 30 de ani de când formează un cuplu pe scenă. Au tot amânat aniversarea, pentru că au aşteptat ca teatrul de revistă "Constantin Tănase" să fie renovat ca să joace premiera spectacolului "Aplauze, aplauze".

 

“Era un concept pentru acum doi ani, cand împlineam 30 de ani de cuplu”, a declarat Alexandru Arşinel.

“Am vrut să facem acest spectacol pentru a aniversa această vârstă de jucat pe scenă. Am vrut neapărat să dăm spectacol la sala curată, refăcută. Mai ales pentru mine e o emoţie în plus, pentru că eu aici am debutat, aici mi-am început cariera”, a spus Stela Popescu.

Dar nu doar scena îi leagă pe Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, ci şi o mulţime de amintiri. “Jucam cu ea pe litoral in Travestiţi şi întârziam la un spectacol. Ne-am îmbrăcat de acasă, eu femeie la volan, Stela bărbat alături de mine. Şi ca un făcut ni s-a oprit maşina. Şi atunci am încuiat maşina şi am stat la ia-mă nene. A oprit unul, s-a uitat, era cu o Dacie, a luat-o in spate. Se uita la mine, dar se uita înainte să nu păţeasca ceva, iar se mai uita. Şi la un moment dat îi zic: Ia-o la dreapta! Şi ăla zice: domnu' Arşinel, m-aţi speriat”, a povestit el.

Cei doi au debutat împreună în 1978, în spectacolul "Nevestele vesele din Boema". Acum, după 30 de ani sunt tot pe scenă şi tot împreună...

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close