Antena 3 CNN Show Showbiz Beyonce îşi răsfaţă soţul cu un cadou de 2,07 milioane de dolari

Beyonce îşi răsfaţă soţul cu un cadou de 2,07 milioane de dolari

Beyonce îşi răsfaţă soţul cu un cadou de 2,07 milioane de dolari
Sursa foto: Foto: allworldcars.com
08 Dec 2010   •   19:06

Cântăreaţa Beyonce i-a cumpărat soţului ei, rapperul Jay-Z, de ziua lui, un cadou care valorează peste două milioane de dolari. Este vorba despre un automobil Bugatti Veyron Grand Sport, considerat a fi unul dintre cele mai rapide din lume, informează dailymail.co.uk.

Maşina primită în dar de rapperul american valorează 2,07 milioane de dolari. Modelul creat de constructorul Bugatti ajunge la viteza de 100 de kilometri pe oră în 2,5 secunde şi atinge o viteză maximă de 408 kilometri pe oră.

Rapperul Jay-Z a împlinit vârsta de 41 de ani pe 4 decembrie. Soţia sa ar fi comandat însă preţiosul automobil încă de acum un an, ştiind că şi-l doreşte în coleţia sa. Jay-Z mai are în coleţie un Rolls Royce Phantom, un Ferrari F430 Spider, un Maybach 62S şi un Pagani Zonda Roadster.

Printre posesorii modelului Bugatti Veyron Grand Sport se mai numără realizatorul TV Simon Cowell, actorul Tom Cruise, jucătorul de fotbal american Tom Brady - soţul modelului Gisele Bundchen -, designerul Ralph Lauren, precum şi cântăreţul Chris Brown.

Beyonce şi Jay-Z au alcătuit anul trecut cel mai bogat cuplu din showbiz. Cei doi au obţinut împreună venituri de peste 107 milioane de dolari.



×
Subiecte în articol: Beyonce Jay-Z cadou
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close