Antena 3 CNN Show Showbiz Brigitte Năstase, mărturisire inedită: „Eu l-am iubit foarte mult pe Ilie. Acum vreau să schimb placa”

Brigitte Năstase, mărturisire inedită: „Eu l-am iubit foarte mult pe Ilie. Acum vreau să schimb placa”

Brigitte Năstase, mărturisire inedită: „Eu l-am iubit foarte mult pe Ilie. Acum vreau să schimb placa”
09 Feb 2017   •   09:16

A îngropat securea războiului, dar nu a uitat umilința la care a fost supusă. Drept pentru care Brigitte Năstase a trecut la schimbări majore în viața ei.

"Eu vreau să fiu un om fericit. Atâta tot. Dacă el nu poate să-mi ofere lucrul ăsta, dragoste cu forța nu se face. Între noi au fost moment foarte frumoase. Nu știu unde și când s-au pierdut ele. Atunci când m-a cunoscut, m-a impresionat prin muzica pe care mi-a pus-o, prin florile pe care mi le cumpăra. Anul trecut mi-am cumpărat singură florile, anul ăsta i-a zis secretarei mele de unde să le cumpere. Sunt lucruri pe care nu le mai face. I se pare că sunt proprietatea lui și eu trebuie să accept toate lucrurile de la el pentru că sunt măritată cu el. Nu. Eu cred că dacă te-ai căsătorit cu un om, sentimentele trebuie să rămână și trebuie să te implici sufletește la fel ca la început. Până la șocul din noiembrie, eu am crezut că sunt fericită. Nu mai cred în vorbe. Dacă auzi niște vorbe și faptele arată altceva, te îndoiești de niște vorbe", a declarat Brigitte la Antena Stars.

Totodată, Brigitte recunoaște că și sentimentele s-au schimbat: “Sufletul lui s-a ascuns în el și eu nu-l mai găsesc. Eu l-am iubit foarte mult pe Ilie. Acum vreau să schimb placa. Vreau să mă simt iubită. Am nevoie de motivație”.

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close