Antena 3 CNN Show Showbiz Cântăreaţa Shania Twain s-a căsătorit în Puerto Rico

Cântăreaţa Shania Twain s-a căsătorit în Puerto Rico

Cântăreaţa Shania Twain s-a căsătorit în Puerto Rico
Sursa foto: Foto: maiseymaeaday.com
02 Ian 2011   •   13:37

Cântăreaţa Shania Twain s-a căsătorit, sâmbătă, la Puerto Rico, cu logodnicul său, omul de afaceri Frederic Nicolas Thiebaud, informează people.com.
   
Căsătoria celor doi vine la doar o lună de la anunţarea logodnei. Shania Twain şi Frederic Nicolas Thiebaud au devenit un cuplu în 2009.
   
Shania Twain şi Robert Lange au divorţat în iulie 2010. Cei doi s-au căsătorit în 1993 şi au avut un parteneriat muzical prolific, colaborând la albumele "The Woman In Me", "Come On Over" şi "Up!", care s-au bucurat de un mare succes comercial. Cei doi soţi, care au un fiu împreună, Eja, şi-au anunţat despărţirea în mai 2008.
   
Frederic Nicolas Thiebaud, actualul soţ al lui Shania Twain, este fostul soţ al amantei lui Robert Lange, fostul soţ al cântăreţei.
   
Shania Twain nu a mai intrat în studiourile de înregistrare din anul 2002, însă a apărut în câteva emisiuni de televiziune, precum "American Idol", la care a participat în calitate de membru al juriului. Următorul proiect al artistei canadiene este talk show-ul "Why Not? With Shania Twain", care debutează pe postul de televiziune OWN al realizatoarei Oprah Winfrey.
   
Cântăreaţa a vândut peste 60 de milioane de albume în perioada 1993 - 2005 şi a primit cinci premii Grammy.
   
Printre hiturile cântăreţei, pe numele său real Eilleen Regina Edwards, se numără "Come on over", "That don't impress me much" şi "Man! I feel like a woman".

×
Subiecte în articol: cantareata casatorie muzica
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close