Carla Bruni, numită prostituată de presa iraniană după ce a criticat condamnarea la moarte a unei femei

30 Aug 2010   •   12:15
Carla Bruni, numită prostituată de presa iraniană după ce a criticat condamnarea la moarte a unei femei Foto: carlabruni126.vox.com

Carla Bruni este o prostituată. Aşa a scris presa iraniană, după ce soţia preşedintelui francez a criticat decizia autorităţilor din Iran de a ucide o femeie cu pietre, informează The Telegraph. Prima doamnă a Franţei a semnat recent o petiţie pentru eliberarea lui Sakineh Mohammadi Ashtiani, o femeie din Iran condamnată la moarte pentru că şi-ar fi înşelat soţul.

Ziarul iranian Kayhanan, care este controlat de guvern, a publicat un editorial în care atât Carla Bruni, cât şi actriţa Isabelle Adjani sunt numite prostituate. În plus, televiziunea iraniană a acuzat-o pe prima doamnă a Franţei de imoralitate.

Într-o scrisoare deschisă către femeia condamnată la moarte, Carla Bruni a scris: ?De ce să-ţi verşi sângele şi să-ţi laşi copiii pe drumuri? Pentru că ai trăit? Pentru că ai iubit? Pentru că eşti femeie? Pentru că eşti din Iran? Refuz să accept această situaţie.?

Antena3.ro

 

x close