Decizie de ultimă oră a membrilor trupei Carla’s Dreams. Cer daune de 75.000 de euro

de A.M.P    |    23 Sep 2016   •   08:19
Decizie de ultimă oră a membrilor trupei Carla’s Dreams. Cer daune de 75.000 de euro Foto: Carla’s Dreams

Dezvăluirea identității moldovenilor de la Carla’s Dreams de către presa rusă a provocat scandal cu valențe diplomatice și scandalizare în rândul fanilor trupei. Însăși trupa a luat se pare poziție membrii ei intenționând să-și caute dreptatea la forurile internaționale, scrie libertatea.ro.

La începutul lunii membrii trupei Carla’s Dreams au apărut fără măști. În presa rusă, care i-a surprins în fotografii tip paparazzi fără celebrul lor machiaj. Fanii au considerat asta o gravă încălcare a drepturilor artiștilor, la fel și primarul Chișinăului și, se pare, și trupa.

Potrvit presei de peste Prut, moldvenii ar fi hotărâți să-și facă dreptate la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) și, mai mult, ar solicita și daune jurnaliștilor ruși și organizatorii spectacolului lor – 75.000 de euro. Prea puțin au strigat susținătorii trupei care le-au sugerta că suma corectă ar fi chiar un milion de euro.

Ziariștii moldoveni susțin că trupa ar fi avut o înțelegere legată de protejarea identității membrilor ei cu organizatorii ruși care, după cum s-a văzut, a fost încălcată și pe acest aspect s-ar baza strategia lor de a-și face dreptate.

Parteneri
x close