Antena 3 CNN Show Showbiz CÂȘTIGĂTOR X FACTOR. Cine este Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor 2016

CÂȘTIGĂTOR X FACTOR. Cine este Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor 2016

CÂȘTIGĂTOR X FACTOR. Cine este Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor 2016
24 Dec 2016   •   08:25

CÂȘTIGĂTOR X FACTOR. Olga Verbițchi este marea câștigătoare X Factor 2016. Deși nu credea că avea să treacă de audiții, Olga a topit inimile a milioane de oameni care au votat-o și i-a produs o imensă bucurie juratului Carla's Dreams.

CÂȘTIGĂTOR X FACTOR. Pitica a doborât orice în calea sa şi a câştigat cei 100.000 de euro. Ștefan Bănică a spus: „Ești cea mai mare artistă din show-ul ăsta. Când urci pe scenă copil se transformă în femeie. Ești minunată. Bravo ție”.

CÂȘTIGĂTOR X FACTOR. Olga este din Cruzești, mun. Chișnău, Republica Moldova şi vine dintr-o familie modestă. Are trei fraţi, care se ajută și se susțin reciproc. Pitica este în clasa a X-a, la un liceu cu profil real și este o elevă eminentă. Din anul 2014 este eleva Centrului de Dans și Vocal ”SIS N BRO”. În acești 2 ani, Olga a reușit să participe la mai multe concerte, festivaluri și concursuri vocale.

CÂȘTIGĂTOR X FACTOR. Olga Verbițchi a căștigat recent Trofeul Festivalului Internațional ”MusicForKids”, ediția a VII-a (Iași, România), premiul fiind participarea la World Championship of Performing Arts - cel mai mare eveniment artistic desfășurat la Hollywood.

CÂȘTIGĂTOR X FACTOR. Participarea la festival, în valoare de 2.500 USD, va fi acoperită de către organizatorii MusicForKids, fiind premiul mare al festivalului, dar pentru a a ajunge la Campionatul Modial al Artelor, Olga Verbițchi trebuia să acoperirea cheltuielile pentru viză, bilete avion, cazare și masă. Visul ei poate fi acum realitate. 

×
Subiecte în articol: X Factor
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close