Antena 3 CNN Show Showbiz CÂȘTIGĂTOR AMERICA'S GOT TALENT. Ce a apărut pe Facebook-ul Laurei Bretan

CÂȘTIGĂTOR AMERICA'S GOT TALENT. Ce a apărut pe Facebook-ul Laurei Bretan

CÂȘTIGĂTOR AMERICA'S GOT TALENT. Ce a apărut pe Facebook-ul Laurei Bretan
14 Sep 2016   •   14:59

LAURA BRETAN CÂȘTIGĂTOR AMERICA'S GOT TALENT. Laura Bretan, românca de 14 ani care a impresionat milioane de oameni cu vocea ei, este marea câştigătoare a finalei America’s Got Talent, dacă este să ne luăm după sondajul realizat de un site de specialitate din SUA.

LAURA BRETAN CÂȘTIGĂTOR AMERICA'S GOT TALENT. Laura a postat un mesaj pe pagina de Facebook pentru susținătorii ei din SUA prin care îi invită să o voteze la cele două numere de telefon puse la dispoziție de realizatorii show-ului. În plus, toată lumea poate participa la sondajul găzduit de site-ul cartermatt.com.

LAURA BRETAN CÂȘTIGĂTOR AMERICA'S GOT TALENT. Potrivit acestui sondaj, Laura Bretan este creditată cu peste 80% din șanse să câștige America’s Got Talent.

sursa: cartermatt.com

Postarea micuței dive a fost apreciată, până la ora difuzării acestei știri, de peste 1000 de internauți. Iar mulți dintre cei care i-au scris mesaje de încurajare sunt români:

Pavel Cristian Gocan: Mult succes, draga noastra! Romania toata e cu tine! Sper ca americanii vor intelege CE Dumnezeu ti-a dat! Ca sa poti canta asa, trebuie sa fii foarte frumoasa si pe interior. Bunicul tau zambeste acum!
Marcel Balanescu: Voce impresionanta, mare acuratețe a interpretării, inalta ținută artistică. Laura, cu voturi sau fara voturi, tu ești deja, in lumea minunata a Operei, o noua si mare stea in devenire. Deja,cu aceasta performanta din finala, ai ridicat mult standardele interpretarii acestui gen muzical. Mai important decât câștigarea acestui concurs este faptul că, artiste ca tine,prin modul de interpretare si având o asemenea carismă, pot lărgi semnificativ aria ascultatorilor muzicii de Operă. Sper însă ca performanța ta să fi fost urmarită si apreciata de cât mai mulți cunoscatori ai muzicii in general (si de Operă in special) și să obții voturile lor. Mult succes!
Lia Lungu: I did ! in hopes you winn the $1 million prize!!!! Laura Laura Bretan draga, am postat pe pagina mea de Facebood si pe Twiter. Dumnezeu este astazi cu tine si vei castiga! Love.
Dana Daniela Laura: Cu siguranță tu ești aleasa!!!...Adu-ti aminte , Estera a avut multe contracandidate , dar l-a avut pe Dumnezeu de partea ei.Tu împreuna cu Dumnezeu formezi majoritatea! !!! GOD Bless You !!!!
Mihaela Simionescu: Esti o invingatoare,cred in steaua ta,vei fi cea mai mare voce a lumii,succes.

LAURA BRETAN CÂȘTIGĂTOR AMERICA'S GOT TALENT. În varianta americană a show-ului, rezultatele nu sunt publicității imediat după încheierea reprezentațiilor.

LAURA BRETAN CÂȘTIGĂTOR AMERICA'S GOT TALENT. Îmbrăcată într-o rochie în care Laura Bretan arată ca Cenuşăreasa, românca a făcut furori, scria gossipcop.com, imediat după reprezentaţia din finală a româncei.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Momentul impactului mortal dintre autocarul plin cu copii și un autoturism
x close