Antena 3 CNN Show Showbiz Cel mai scump sutien din lume costă două milioane de dolari

Cel mai scump sutien din lume costă două milioane de dolari

Cel mai scump sutien din lume costă două milioane de dolari
21 Oct 2010   •   21:27

Cel mai scump sutien din lume costă două milioane de dolari şi este făcut numai din diamante, safire şi topaz, nestemate după care s-ar topi orice doamnă. Iar dacă sutienul este purtat de un top model precum Adriana Lima, şi ochii domnilor strălucesc precum pietrele preţioase.

“Când port sutienul mă simt strălucitoare, pentru că diamantele sunt dintotdeauna, desigur, cele mai bune prietene ale femeii”, a declarat Adriana Lima, top model.

Pe lista de prieteni ai femeii mai găsim safirele de 82 de karate, dar şi topazul. Toate, alături de diamantele albe de 60 de carate, au luat forma sutienului de două milioane de dolari. După o scurtă şedinţă foto, piesa nestemată a fost prezentată, oficial, în Manhattan.

Sutienul-bijuterie a fost adus de o maşină vintage. De la ferestre, doamnele New Yorkului au visat cu ochii deschişi la sutienul de două milioane de dolari, în timp ce fotoreporterii şi-au înroşit aparatele.

Şase bijutieri s-au chinuit aproape 1500 de ore la cel mai scump sutien din lume. Evident, nu putea fi purtat decât de cel mai râvnit bust din lume.

Sutienul este parte a unei colecţii de milioane de dolari, destinată sărbătorilor de iarnă. De altfel, va fi putea fi admirat şi într-un calendar de Crăciun.

 

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close