Antena 3 CNN Show Showbiz Cele mai frumoase femei din lume. Un show incendiar marca Victoria's Secret

Cele mai frumoase femei din lume. Un show incendiar marca Victoria's Secret

Cele mai frumoase femei din lume. Un show incendiar marca Victoria's Secret
de N.B.    |    10 Noi 2011   •   20:30

Cele mai frumoase femei din lume au făcut spectacol la cea mai faimoasă prezentare de lenjerie de pe glob. Show-ul Victoria's Secret a avut de toate: fotomodele celebre, artişti de top şi atmosferă explozivă. Iar fetele au strălucit chiar mai mult decât diamantele care le împodobeau ţinutele.

Li se spune "îngeri", dar numai la cele sfinte nu te duc cu gândul superbele manechine care au defilat pe podium. Mare minune că artiştii care au asigurat coloana sonoră a prezentării nu au uitat versurile pieselor.

Norocosul serii a fost solistul de la Maroon 5, care a reuşit să îi fure un sărut unuia dintre îngeri.

Cine n-a fost vrăjit de trupurile perfecte ale modelelor, a căzut, cu siguranţă, sub magia accesoriilor bogate în perle şi diamante ale liniei de lenjerie. Piesa de rezistenţă a fost sutienul de 2,5 milioane de dolari purtat de vedeta prezentării, australianca Miranda Kerr. Deşi a născut acum 10 luni, soţia actorului Orlando Bloom a impresionat cu o siluetă fără cusur. La doua defilare, Miranda şi-a salutat discret soţul de pe podium.

Modelele, muzica, diamantele, voalurile, accentele gotice şi elementele disco au dus toate la acelaşi verdict. Prezentarea Victoria's Secret îşi merită supranumele de cel mai sexy show de pe planetă.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close