Antena 3 Show Showbiz Clipe grele pentru Iulia de la Abracadabra: "Mă lupt cu mine să nu plâng”

Clipe grele pentru Iulia de la Abracadabra: "Mă lupt cu mine să nu plâng”

17 Noi 2016   •   08:35
Clipe grele pentru Iulia de la Abracadabra: "Mă lupt cu mine să nu plâng”
Sursa foto: Foto: Facebook

Problemele nu se mai termină pentru Iulia de la Abracadabra. Vedeta, care se află în America, trece prim momente extrem de grele. Mama ei este bolnava de leucemie și se simte extren de rău.  

"Mă lupt cu mine să nu plâng. Nu pot să mănânc nimic de vreo 48 de ore, sunt slăbita fizic și psihic. Alaltăieri i s-a făcut rău mamei, asa am înțeles de la sora mea. A sunat la Ambulanță, a ajuns la Spitalul Județean din Oradea cu o anemie extrem de gravă, recurentă. E parte din condiția ei. Nu se poate tține pe picioare, nu poate mânca, este pe transfuzii de sânge, după care am înțeles că i s-a făcut rău, a avut frisoane, a și vomitat. Sunt foarte îngrijorată, nu am nicio putere, nu pot să fac nimic să o ajut. Știu că își dorește mult să treacă de această situație, vrea să își vadă nepoata crescând, să fie alături de noi. Fac tot ce îmi stă în putere să o ajut. Nu are mari opțiuni de tratament, are peste 65 de ani și nu se recomandă tratamente agresive sau experimentale. E o leucemie foarte agresivă. Nu există tratamente, medicamente, decât cele experimentale. Este o situație dificilă, nu există opțiuni. Sper să nu apară alte complicații", a spus Iulia de la Abracadabra la Antena Stars.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close