Antena 3 CNN Show Showbiz Cum anunța Pelinel încă de acum 3 luni că e însărcinată. Nimeni nu și-a dat seama de mesajul codat

Cum anunța Pelinel încă de acum 3 luni că e însărcinată. Nimeni nu și-a dat seama de mesajul codat

Cum anunța Pelinel încă de acum 3 luni că e însărcinată. Nimeni nu și-a dat seama de mesajul codat
Sursa foto: foto: Facebook
14 Ian 2016   •   12:31

Momentul în care o femeie realizează ca va fi mamă nu se compară cu nimic. Este doar ea, singură, în calea unui torent de sentimente pe care aproape că nici nu a îndrăznit să și le imagineze vreodată.

Pentru cele mai multe femei, după confirmarea faptului că vor avea un copil, urmează împărtășirea veștii cu cele mai apropiate persoane.
Pentru Valentina Pelinel putem să ne imaginăm că lucrurile au devenit un pic mai complicate în acest punct.

Totuși, pentru că o veste ca asta pur și simplu îți erupe prin toți porii până ai ocazia să o împărtășești, Valentina a fi făcut cel mai la îndemână lucru: a postat pe Facebook un mesaj codat, care pentru cei mai mulți ar fi trecut drept unul normal, al unei femei care se bucură din plin de viața pe care o are. Totuși, acele cuvinte erau, de fapt, esența marii împliniri pe care o simțea:
''Bună dimineața. Zâmbiți, viața e frumoasă!'', a scris pe Facebook Valentina Pelinel, la începutul lunii octombrie.


sursa: Facebook

Trei luni mai târziu, când toată lumea a aflat vestea sarcinii, Pelinel declara: ''Am devenit mai responsabilă din toate punctele de vedere, pentru că am realizat imediat că nu mai e vorba doar de mine, ci răspund pentru o altă viață.''

×
Subiecte în articol: Valentina Pelinel
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close