Antena 3 CNN Show Showbiz Daniela Crudu: Leo de la Strehaia nu e bărbat. Îi dau fustă şi microfon ca să se facă vedetă

Daniela Crudu: Leo de la Strehaia nu e bărbat. Îi dau fustă şi microfon ca să se facă vedetă

Daniela Crudu: Leo de la Strehaia nu e bărbat. Îi dau fustă şi microfon ca să se facă vedetă
Sursa foto: Foto: Antena1.ro
14 Ian 2011   •   19:01

Daniela Crudu i-a dat replica lui Leo de la Strehaia, vineri seara, la emisiunea Acces Direct. Asistenta TV a declarat că Leo de la Strehaia este un mincinos şi că încearcă să îşi facă reclamă prin „fabricarea“ scandalului în care a implicat-o.

„Îi dau fustă şi microfon ca să se facă vedetă“, a declarat Crudu.

Daniela Crudu: Leo de la Strehaia este vedetă la el în sat acum


Ea a infirmat din nou faptul că ar fi avut o relaţie cu Leo de la Strehaia, precizând că fostul lăutar este un om periculos.

Fapt pe care Leo nu a ezitat să îl arate, ce-i drept foarte voalat, într-un interviu difuzat la Acces Direct: „Îi transmit Danielei să recunoască pentru că altfel implicăm şi alte persoane.“

Replica Danielei Crudu la ameninţarea voalată făcută de Leo


Daniela Crudu a declarat că nu are pentru ce să îi ceară scuze lui Leo şi că, luni seară, în cadrul emisiunii „Un show păcătos“ vor fi prezentate dovezi clare ce îi arată nevinovăţia.

Daniela Crudu: Nu am de ce să îi cer scuze lui Leo


În plus, la finalul emisiunii, Simona Gherghe a infirmat zvonurile potrivit cărora Daniela Crudu nu mai este asistenta lui Răzvan şi Dani, la matinalul de pe Antena 1.

Vedeta de la "Neaţa cu Răzvan şi Dani" a apărut, joi seară, plângând pentru prima oară la o emisiune de televiziune după scandalul cu Leo de la Strehaia, în care a fost implicată recent. Daniela a recunoscut că a primit cadou suma de 5.000 lei, dar nu că i-ar fi mituit pe realizatorii matinalului, cum fusese acuzată.

Daniela şi Leo doi s-au întâlnit anul trecut în luna decembrie şi au fost fotografiaţi de paparazzi. Daniela a rupt relaţia cu Leo după ce au apărut fotografiile în presă. I-a jignit însă orgoliul barbatului, care se razbună acum prin mesaje false, menite să o discrediteze, şi ameninţă cu imagini compromiţătoare.

Leo de la Strehaia: Daniela plângea cu lacrimi de milioane de lei



Leo de la Strehaia: Nu mai sunt îndrăgostit de Daniela, dar cine ştie, eu sunt sufletist

 

×
Subiecte în articol: Daniela Crudu scandal confruntare
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close