Antena 3 CNN Show Showbiz Românul care stă pe un munte de cash: „Mi-am pierdut casa şi maşina la pariuri. Am câştigat un milion de dolari în doar 10 minute”

Românul care stă pe un munte de cash: „Mi-am pierdut casa şi maşina la pariuri. Am câştigat un milion de dolari în doar 10 minute”

Românul care stă pe un munte de cash: „Mi-am pierdut casa şi maşina la pariuri. Am câştigat un milion de dolari în doar 10 minute”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Dave Oancea
de S.T.    |    16 Mar 2016   •   14:46

Un român a devenit celebru după ce a câştigat la pariuri mai mult decât alţii într-o viaţă. Bărbatul trăieşte visul american.

Dave Oancea a intrat în direct, la emisiunea „Răi da' buni”, de la Antena Stars, şi a povestit în detaliu cum s-a îmbogăţit. El trăieşte acum în S.U.A. şi s-a lăsat de şcoală, apoi s-a apucat de pariuri.

„Nu m-am născat în România. Tatăl meu este născut în Sibiu. În România se pot cumpăra multe, cu foarte puţin bani. Mergeam la colegiu şi nu prea îmi plăcea şcoala. Am luat un împrumut şi în loc să cumpăr cărţi, am luat toţi banii şi i-am pariat pe toţi la ruletă. Şi-au făcut din 10.000, 20.000 şi aşa a început totul. Mi-am pierdut casa, maşina, dar nu prea am ştiut să îmi manageriez banii, dar am crezut în ceea ce făceam. Şi am reuşit să câştig aproximativ 6 milioane de dolari. Şi acum lucrez ca şi consultant ca să învăţ oamenii cum să parieze. Acum nu mă mai lasă casele de pariuri să joc," a spus domnul Oancea, la emisiunea „Răi da' buni”, de la Antena Stars.

Urmăriţi toate declaraţiile lui în materialul video de mai sus!

×
Subiecte în articol: pariuri
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close