Antena 3 CNN Show Showbiz De cartea recordurilor. De când nu-și mai vorbesc Alin și Tavi, ex-Talisman

De cartea recordurilor. De când nu-și mai vorbesc Alin și Tavi, ex-Talisman

De cartea recordurilor. De când nu-și mai vorbesc Alin și Tavi, ex-Talisman
Sursa foto: Foto: Facebook
12 Feb 2017   •   12:48

Pe vremuri, când alcătuiau Talisman, Alin Oprea (45 de ani) şi Tavi Colen (48 de ani), păreau cei mai buni prieteni din lume. Dar anii au trecut, iar banii i-au despărțit.

Acum, cei doi au ajuns într-o situație demnă de cartea recordurilor. Ruptura dintre Alin și Tavi a survenit în 2006, când cei doi au primit un contract bănos pentru o reclamă. Fiecare a încercat să-l păcălească pe celălalt și să ia toți banii. Trecerea anilor ar fi putut duce la împăcare, dar nu s-a întâmplat așa.

Chiar și când s-au împlinit 20 de ani de la înființarea trupei, cei doi s-au ignorat. Și continuă să o facă și când Alin plănuiește un mare turneu aniversar. De la lansarea hitului „Atât de singur” au trecut 20 de ani.

„Anul acesta organizăm un turneu mare, care o să dureze şase luni şi vom merge în 60 de localităţi. O să lansăm în această perioadă şi un album care o să conţină o parte din hit-urile noastre înregistrate pe tot parcursul carierei. Cu Tavi nu am mai vorbit din 2006, îi doresc succes la Eurovision. Nu am pus în discuţie să îl invităm şi pe el la turneul nostru”, a declarat, pentru Click, Alin, cel care a rămas cu numele trupei.

Tavi a fost mai puțin vorbăreț. „Nu mă interesează. Au trecut 11 ani de atunci, nu ştiu nimic de acest turneu”, a mărturisit el. Fiecare își are, probabil, regretele sale, pentru că după destrămarea Talisman, deși au rămas în industria muzicală, niciunul nu a mai avut parte de acel succes enorm. Dar Alin și Tavi nu privesc în urmă. Nici măcar de dragul artei.

 

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close