Antena 3 CNN Show Showbiz De nerecunoscut. Cum arată Carla Bruni după ce a abuzat de injecţiile cu Botox

De nerecunoscut. Cum arată Carla Bruni după ce a abuzat de injecţiile cu Botox

De nerecunoscut. Cum arată Carla Bruni după ce a abuzat de injecţiile cu Botox
23 Apr 2012   •   20:34

Carla Bruni Sarkozy a fost în lumina reflectoarelor ani la rândul. A fost un model celebru, a prezentat colecţiile celor mai mari case de modă din lume, iar, de patru ani, este în atenţia publicului datorită căsătoriei cu preşedintele francez, Nicolas Sarkozy. Ieri, prima doamnă a Franţei a fost imortalizată de zeci de fotografi, în ziua primului scrutin al alegerilor prezidenţiale din Franţa.

Jurnaliştii britanici de la Daily Mail spun că, din dorinţa de a păstra vie în amintirea oamenilor imaginea ei de model, Carla a apelat din ce în ce mai des la chirurgia plastică. Iar acum a ajuns să arate foarte ciudat. Chipul ei este lipsit de expresivitate, iar obrajii şi ochii ei sunt foarte schimbaţi.

"Arată ca mireasa lui Wildenstein", a declarat unul dintre cei care au văzut-o pr prima doamnă votând. Jocelyn Wildenstein este fosta soţie a unui dealer de artă milionar, care şi-a desfigurat faţa din cauza intervenţiilor chirurgicale.

"Carla este de nerecunoscut. Nu mai are nicio legătură cu femeia care s-a căsătorit cu Sarkozy în 2008. Arată foarte obosită şi se străduieşte prea mult pentru a arăta tânără", a mai spus bărbatul, potrivit Daily Mail.

În ianuarie, un dermatolog american a declarat că Bruni a folosit atât de mult botox, încât arată ca o veveriţă. Ben Behnam a lansat acest atac la adresa Carlei Bruni după ce a văzut câteva fotografii cu aceasta.





×
Subiecte în articol: Carla Bruni model
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close