Antena 3 CNN Show Showbiz Declarație ȘOCANTĂ a soțului lui Amy Winehouse. Acesta ar putea purta vina morții vedetei

Declarație ȘOCANTĂ a soțului lui Amy Winehouse. Acesta ar putea purta vina morții vedetei

Declarație ȘOCANTĂ a soțului lui Amy Winehouse. Acesta ar putea purta vina morții vedetei
Sursa foto: Foto: inquisitr.com
24 Sep 2012   •   18:26

Blake Fielder-Civil, fostul soț al regretatei Amy Winehouse, a mărturisit că el a fost persoana care i-a oferit droguri puternice fostei sale soţii, scrie Mediafax.

Blake, care se confruntă la rândul lui de mulţi ani cu dependenţa de droguri, se afla în închisoare în momentul în care fosta lui soţie a murit, în 2011, din cauza consumului de alcool. El spune că s-a simţit uşurat atunci când a aflat că decesul cântăreţei Amy Winehouse nu a fost provocat de o supradoză de droguri.

"Nu ştiu dacă asta mă absolvă de vină sau de responsabilitate. Însă acest lucru înseamnă că nu eu am fost acela care a ucis-o pe fosta mea soţie. Eu am fost totuşi acela care a adus drogurile în relaţia noastră. Dar, atunci când au fost publicate rezultatele testelor toxicologice, m-am simţit uşurat să aflu că nu existau urme de droguri în organismul ei", a spus Blake Fielder-Civil într-un interviu acordat în exclusivitate tabloidului britanic The Sun.

"Ar fi lipsit de respect să presupunem că Amy era atât de uşor de influenţat, încât ar fi luat droguri fără să decidă ea însăşi acest lucru. Era, de fapt, foarte puternică şi independentă", a precizat fostul ei soţ.

El a insistat asupra faptului că nu drogurile, ci consumul exagerat de alcool a reprezentat adevărata problemă cu care se confrunta Amy Winehouse.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Moartea ei a fost una "accidentală" - potrivit rezultatelor anchetei făcute de poliţie -, cauzată de abuzul de alcool.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close