Antena 3 CNN Show Showbiz Dezvăluire șocantă făcută de o actriță de comedie: „Am fost violată în somn. Așa mi-am pierdut virginitatea”

Dezvăluire șocantă făcută de o actriță de comedie: „Am fost violată în somn. Așa mi-am pierdut virginitatea”

Dezvăluire șocantă făcută de o actriță de comedie: „Am fost violată în somn. Așa mi-am pierdut virginitatea”
Sursa foto: Foto: Facebook/Amy Schumer
01 Mai 2018   •   16:40

Dezvăluire șocantă făcută de actrița de comedie Amy Schumer. Vedeta de 36 de ani a povestit că cel cu care se întâlnea la acea vreme a violat-o în timp ce ea dormea, dezvirginând-o.

„Suntem avertizaţi despre viol în adolescenţă. Dar scenariile despre care auzim atunci sunt cu un tip rău necunoscut care sare din tufişuri… Nimeni nu-ţi spune că poate fi şi cineva apropiat, un prieten foarte bun sau chiar iubitul. Aşa că atunci când ţi se întâmplă asta, te gândeşti că îl cunoşti pe violator şi parcă totuşi n-ai vrea să-l vezi în puşcărie. Însă ce mi-a făcut a fost greşit, fără acordul meu. Eu mi-am pierdut virginitatea în somn. Iar asta n-a fost Ok deloc. Primul lucru pe care mi l-a spus el după a fost: ah, credeam că ştiai ce ţi se întâmplă! Am fost furioasă pe el atunci, dar în acelaţi timp a trebuit, culmea, să-l consolez pentru că a avut mari regrete pentru ce a făcut. Dar furia aceea a rămas în mine. N-am pierdut-o…”, a povestit vedeta, potrivit OKmagazine.

×
Subiecte în articol: Dezvăluire şocantă violata
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close