Antena 3 CNN Show Showbiz DEZVĂLUIRI despre viaţa unuia dintre cei mai cunoscuţi actori. Femeia pe care i-a ales-o biserica, umilită şi ameninţată

DEZVĂLUIRI despre viaţa unuia dintre cei mai cunoscuţi actori. Femeia pe care i-a ales-o biserica, umilită şi ameninţată

DEZVĂLUIRI despre viaţa unuia dintre cei mai cunoscuţi actori. Femeia pe care i-a ales-o biserica, umilită şi ameninţată
Sursa foto: Foto: fanpop.com
03 Sep 2012   •   07:35

S-ar părea că nu mai e nimic nou de aflat despre relaţia lui Tom Cruise cu biserica scientologică. Şi totuşi, revista Vanity Fair face o dezvăluire şocantă: biserica a fost cea care i-a căutat şi i-a găsit lui Cruise o nouă iubită, în 2004. Până la urmă, proiectul a eşuat. Tom Cruise, care se relaxează în Croaţia - după încă un divorţ - nu a comentat, încă, noile dezvăluiri.

Vanity Fair scrie că, în 2004, Biserica Scientologică a iniţiat un proiect ultrasecret: căutarea unei prietene pentru Tom Cruise, poate cel mai cunoscut din credincioşii săi. Fireşte, aleasa trebuia, în primul rând, să fie ea însăşi o adeptă fidelă a Scientologiei. Aceasta, după ce actorul avusese relaţii cu Nicole Kidman şi Penelope Cruz, mai degrabă ostile faţă de credinţa sa.

Câteva actriţe, membre ale cultului, au fost chemate la aşa-zise probe de film, unde li s-a cerut părerea despre Tom Cruise. Aleasa a fost Nazanin Boniadi, de origine iraniană, căreia i s-a spus, la început, doar că Biserica îi va da o "misiune importantă". Înainte ca măcar să-l vadă la faţă pe Cruise, ea a trebuit să-şi părăsească prietenul de atunci, sub ameninţarea că va fi dată afară din sectă. Abia apoi i-a fost prezentată lui Cruise, în faţa unor cadre ale Scientologiei.



Cei doi s-au mutat împreună, dar, foarte repede, Nazanin nu a mai suportat să fie mustrată pentru orice mică încălcare a normelor sectei. După câteva luni, i s-a spus că Tom nu mai vrea să aibă de-a face cu ea iar când i-a povestit unei prietene cele întâmplate, secta a supus-o unor pedepse umilitoare.

În prezent, Nazanin Boniadi nu mai face parte din Scientologie. Atât conducerea bisericii, cât şi Tom Cruise au refuzat să discute cu reporterii de la Vanity Fair.

Cruise este, în aceste zile, în vacanţă pe litoralul Croaţiei, unde s-a consolat şi după despărţirea de Penelope Cruz. El s-a fotografiat, generos, în mijlocul unor admiratoare, iar gurile rele se întreabă dacă şi acestea au avut nevoie de aprobarea Bisericii Scientologice.





×
Subiecte în articol: Tom Cruise
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close