Antena 3 CNN Show Showbiz Dezvăluiri emoționante, la trei ani de la dispariția Mărioarei Murărescu! „Mă ruga mereu s-o țin de mână”

Dezvăluiri emoționante, la trei ani de la dispariția Mărioarei Murărescu! „Mă ruga mereu s-o țin de mână”

Dezvăluiri emoționante, la trei ani de la dispariția Mărioarei Murărescu! „Mă ruga mereu s-o țin de mână”
Sursa foto: Foto: Facebook
23 Ian 2017   •   09:31

Pe 30 ianuarie 2014, celebra realizatoare TV Mărioara Murărescu se stingea din viață, răpusă de necruțătorul cancer. La aproape trei ani de la moartea sa, producătoarea emisiunii „Tezaur folcloric”, Gheorghiţa Nicolae, a făcut o dezvăluire emoționantă.

„Multe amintiri dragi am cu d-na Marioara Murărescu. Dar cea mai dragă este cea legată de momentul fiecărei apariţii într-un spectacol sau înainte de filmare. Mă ruga s-o ţin de mâna, să-i fiu aproape. Nu cred că este un gest mai drag, mai sincer ca o strângere de mână”, a mărturisit Gheorghița Nicolae pentru Libertatea.

„D-na Murărescu obişnuia să ne facă daruri fiecăruia dintre noi. Simţeam întotdeuna că sunt făcute din suflet şi fiecare, în felul nostru, îi suntem recunoscători. Eu păstrez, cu mult drag, un rând de dantelă pentru unul dintre costumele mele populare, pe care l-am primit de la doamna Murărescu. A fost lucrat de mama domniei sale. Mi l-a dăruit spunându-mi că ştie cât de mult ţin la costumul tradiţional şi, de fiecare dată când îl voi îmbrăca, îmi voi aminti de domnia sa”, a mai spus producătoarea emisiunii.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close