Antena 3 CNN Show Showbiz Emilia Ghinescu, devastată de moartea Ilenei Ciuculete: „Nu am putut să mă uit nici câteva secunde la ea!”

Emilia Ghinescu, devastată de moartea Ilenei Ciuculete: „Nu am putut să mă uit nici câteva secunde la ea!”

Emilia Ghinescu, devastată de moartea Ilenei Ciuculete: „Nu am putut să mă uit nici câteva secunde la ea!”
Sursa foto: Foto: Observator.tv
17 Mar 2017   •   16:32

Îndrăgita interpretă de muzică populară Emilia Ghinescu a venit să-şi ia adio de la prietena sa din copilărie, Ileana Ciuculete

"Ne cunoastem de ani de zile, am filmat împreună, am avut evenimente împreună, am cântat la spectacole împreună, şi nu mă aşteptam să vină atât de repede vestea asta, sincer. Se pare că nu ştia nimeni despre problemele ei de sanatate. Când s-a aflat era mult prea târziu şi nu se mai putea face nimic. Asta-i viaţa noastră. Aşa suntem noi, ne facem din noapte zi si din zi noapte, n-avem grija de noi. Am ajuns acolo şi nu am putut să mă uit nici cateva secunde la ea. Eu vreau s-o păstrez în memoria mea aşa cum era ea. Aşa, veselă şi plină de viaţă. Era o femeie foarte cocheta si eu nu vreau s-o tin minte altfel.  Cornel este distrus, sincer va spun. Doamne, eu ma gandesc maine, pentru ca asa zicea si el. Acum este ce este, dar el nu-si imagineaza ziua de maine. Nu stie cum va trece peste ziua de maine, pentru ca el rostul pe pamantul asta nu si-l mai vede fara "zana" lui. Mi-a spus ca asteapta cat mai repede sa se duca langa ea. Sa-i dea Dumnezeu familiei putere sa treaca peste aceasta grea incercare", a spus Emilia Ghinescu, potrivit observator.tv.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close