Antena 3 CNN Show Showbiz EXTRAVAGANZA FASHION & FAIR - târgul iubitorilor de frumos și artă

EXTRAVAGANZA FASHION & FAIR - târgul iubitorilor de frumos și artă

EXTRAVAGANZA FASHION & FAIR - târgul iubitorilor de frumos și artă
17 Noi 2012   •   11:26

Târgul iubitorilor de frumos și artă-Extravaganza vă invită la prima ediție de acest gen, intitulată Fall in red, chiar de ziua românilor, respectiv 1-2 decembrie 2012, între orele 11.00-20.00, ce se va desfăşura la Rooms Cafe ( Str. Mendelev, nr.28-30).

În cadrul evenimentului, sunt vizate diverse secțiuni și momente cultural artistice : tineri designeri, accesorii, vintage, secțiunea dedicată barbaților, cosmetice bio, delicatesele bunicii-cu prăjituri făcute în casă, camera artiștilor, unde vor crea lucrări Live , spectacol de muzică clasică din perioada romantică-modernă, plus multe alte surprize, iar duminică va fi un cocktail party, după finalizarea programului.

Va fi mai mult decât un simplu târg de modă și artă, va fi un manifest al autenticității și al umanității. Cu alte cuvinte, 50% din vânzarea biletelor de intrare vor fi folosiți pentru achiziționarea de cadouri, în pragul sărbătorilor de iarnă, pentru copiii de la Școala ”Constantin Stăncescu”, comuna Răsuceni, județ Giurgiu. De asemenea, pentru transparența demersului propus, se vor realiza 2 video-uri, înainte și post acțiune.

Intrare : 10 lei ( o prăjitură din partea noastră)
Dress code : mizează pe roșu


×
Parteneri
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera
x close