Antena 3 CNN Show Showbiz Fetiţa Columbenilor riscă să ajungă într-un centru de plasament

Fetiţa Columbenilor riscă să ajungă într-un centru de plasament

Fetiţa Columbenilor riscă să ajungă într-un centru de plasament
Sursa foto: Foto: http://monicacolumbeanu.ro
07 Mar 2011   •   21:47

Nici la Irinel, nici la Monica. Fetiţa Columbenilor ar putea ajunge în grija unui alt membru al familiei sau chiar într-un centru de ocrotire a copilului.

Asociaţia T.A.T.A. critică atitudinea lui Irinel Columbeanu în ceea ce priveşte procesul de custodie al Irinei şi vrea să-i ia acestuia fetiţa, deşi instituţia este cunoscută pentru apărarea drepturilor taţilor, potrivit Ring.

„Alianţa noastră îi avertizează pe soţii Columbeanu, dar mai ales pe Irinel, că dacă la termenul de luni nu se vor manifesta responsabil, marţi vom solicita Direcţiei Generale pentru Protecţia Copilului Ilfov să demareze procesul de instituire a plasamentului în regim de urgenţă a copilului, adică să fie luat ambilor părinţi şi dat fie unui membru al familiei, fie unei persoane faţă de care copila e ataşată sau pur şi simplu să fie luată de o unitate de ocrotire a copilului”, a declarat preşedintele T.A.T.A., Bogdan Drăghici.

Şeful de la T.A.T.A. spune că este hotărât să ia măsuri împotriva lui Irinel Columbeanu dacă nu dă dovadă că poate fi un tată responsabil.

„Expune copilul (pe Irina - n.r.) postând filmuleţe şi e evident că micuţa e atrasă în scandalul dintre părinţi, fiind pe post de minge de ping-pong. Din înregistrări, reiese că mama e vorbită de rău de faţă cu fetiţa, ceea ce e impardonabil. Ponegrindu-şi fiica în faţa ginerelui şi în prezenţa nepoatei, bunica maternă are un comportament de mahala care n-o califică nici măcar ca bonă. Mai rămâne de verificat dacă sunt apţi pentru a avea grijă de copil bunicul patern şi mătuşa maternă”, a adăugat Drăghici.

×
Subiecte în articol: Irinel Columbeanu Irina tata
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close