Antena 3 CNN Show Showbiz Fiul cântăreței de muzică populară Anamaria Pop, mesaj sfâșietor după moartea mamei lui

Fiul cântăreței de muzică populară Anamaria Pop, mesaj sfâșietor după moartea mamei lui

Fiul cântăreței de muzică populară Anamaria Pop, mesaj sfâșietor după moartea mamei lui
Sursa foto: foto: Facebook/ Anamaria Pop
19 Aug 2019   •   17:20

Anamaria Pop a lăsat în urmă un fiu de 19 ani, care este sfâșiat de durere. Tânărul a lăsat un mesaj pe Facebook, pentru mama lui.

„Mamă, am intrat astăzi în casă și încă ți-am simțit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele tale erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde ai promis să te duci, aveam sentimentul că TU ești acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde îmi era mie cel mai frică, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă.

Am închis ferestrele, ți-am luat bluza și mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am, îmbrățișat, ca de obicei și ți-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubește, iar după o oră să aud că ai avut accident”, a scris fiul artistei pe Facebook, potrivit wowbiz.ro.

Anamaria Pop, o îndrăgită cântăreață de muzică populară, a murit duminică într-un accident de circulație produs în localitatea Cicârlău din județul Maramureș.

Artista, în vârstă de 36 de ani, a fost resuscitată de medicii chemați de urgență la fața locului, însă nu a mai putut fi readusă la viață.

Cântăreața a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit violent de un copac. În urma impactului, mașina a fost proiectată într-un șanț.

Din spusele martorilor, la fața locului nu au fost descoperite urme de frânare și este posibil ca artista să fi adormit la volan.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close