Antena 3 CNN Show Showbiz Fostă membră Abba pierde un proces cu templul budist pe care l-a împrumutat cu 4 milioane dolari

Fostă membră Abba pierde un proces cu templul budist pe care l-a împrumutat cu 4 milioane dolari

Fostă membră Abba pierde un proces cu templul budist pe care l-a împrumutat cu 4 milioane dolari
Sursa foto: Foto: abbamikory.blogs.com
28 Noi 2010   •   15:58

Cântăreaţa Anni-Frid Reuss, fostă membră a formaţiei Abba, a pierdut un proces cu templul budist Yangtorp Qigongo, căruia îi împrumutase patru milioane de dolari, sumă pe care reprezentanţii templului au considerat-o donaţie, potrivit news.yahoo.com.
   
Fosta membră a formaţiei Abba nu a reuşit să recupereze banii pe care declară că i-a împrumutat templului budist.
   
Anni-Frid Reuss, împreună cu iubitul şi asociatul său, Henry Smith, nu au reuşit să obţină executarea silită a centrului Yangtorp Qigongo, care include un templu budist şi un hotel, pentru a-şi recupera banii.

Reprezentanţii templului budist au declarat că acea sumă a fost, de fapt, o donaţie făcută de vedetă, iar Anni-Frid Reuss nu a avut suficiente dovezi în faţa instanţei pentru a demonstra contrariul.

Avocatul vedetei a declarat că este surprins de verdict, dar că acest eşec este doar primul pas dintr-un proces mai amplu.

Grupul Abba a debutat în 1970 şi s-a destrămat în 1982, însă albumele sale continuă să se vândă şi în zilele noastre.

Trupa Abba a devenit cea mai bine vândută formaţie din istoria muzicii pop, graţie unor piese devenite celebre precum "Money, Money, Money" şi "The Winner Takes It All".

Deşi s-a destrămat în 1982, Abba s-a bucurat de o "renaştere" spectaculoasă cu ajutorul piesei de teatru şi al musicalului "Mamma Mia!", inspirat din numeroasele hituri ale trupei.

În 2010, grupul suedez Abba s-a numărat printre legendele muzicale incluse în Rock and Roll Hall of Fame.
   

×
Subiecte în articol: cantareata formatie proces
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close