Antena 3 CNN Show Showbiz Gianni Versace a fost ucis de mafioţi din cauza unor datorii

Gianni Versace a fost ucis de mafioţi din cauza unor datorii

Gianni Versace a fost ucis de mafioţi din cauza unor datorii
Sursa foto: Foto: kosmix.com
06 Dec 2010   •   10:30

Designerul Gianni Versace a fost ucis de mafioţi din cauza unor datorii. În plus, Mafia ar fi încercat să fure cenuşa creatorului de modă pentru a cere bani de răscumpărare familiei lui, se arată într-o carte publicată recent de un fost membru al Mafiei italiene. Versace a fost împuşcat mortal în faţa vilei sale din Miami în urmă cu 13 ani.

Potrivit cărţii scrise de Giuseppe Di Bella, un fost membru al Mafiei din Calabria, Gianni Versace a fost omorât din cauza datoriilor pe care le avea. Se pare că afacerea designerului era folosită de liderul mafiot Paolo De Stefano pentru spălarea de bani.

„Mafia dispunea de sume impresionante provenite din traficul de droguri, cămătărie, şantaj, iar banii aceştia erau „spălaţi” prin intermediul unor afaceri „curate” precum cea a lui Versace”, susţine fostul mafiot, potrivit The Telegraph.

Di Bella a mai dezvăluit şi faptul că Mafia a încercat să fure cenuşa designerului dintr-un cimitir pentru a cere bani de răscumpărare familiei sale. Se pare însă că planul nu a fost dus la sfârşit.

Un oficial din cadrul departamentului de luptă împotriva Mafiei din Roma a confirmat că Giuseppe Di Bella este informator şi că informaţiile pe care le-a furnizat în trecut s-au dovedit a fi reale.

Familia designerului a clasificat informaţiile fostului membru al Mafiei drept „false şi ruşinoase”. „Ne rezervăm dreptul de a proteja amintirea şi reputaţia lui Gianni Versace”, se arată într-un comunicat de presă al familiei Versace.

Gianni Versace a fost împuşcat mortal în faţa vilei sale din Miami în 1997.

 

×
Subiecte în articol: mafia designer
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close