Antena 3 Show Showbiz Gigi Becali: La mine politica nu înseamnă biruinţă, pentru că mai multă putere nici nu mai vreau

Gigi Becali: La mine politica nu înseamnă biruinţă, pentru că mai multă putere nici nu mai vreau

de L.D.    |    23 Apr 2012   •   20:01
Gigi Becali: La mine politica nu înseamnă biruinţă, pentru că mai multă putere nici nu mai vreau
Sursa foto: foto: Intact Images

De ziua numelui, Gigi Becali a petrecut cu paharul în mână, la palat. Nu cu mai marii din fotbal şi nici cu oficialii de la Steaua. De ziua sfântului, cel mai Gheorghe din România cum s-a autointitulat Becali, a ciocnit un pahar de şampanie cu... jurnaliştii, lângă icoane. 

Până la şampanie, Gigi Becali a avut altă prioritate. Să se închinde la icoana patronului său spiritual, Sfântul Gheorghe, cel care a doborât balaurul.

"Merg la patronul meu, marele biruitor, marele general, aducător de biruinţa şi mă închin Lui. Şi cad în genunchi şi cer biruinţa. "

Că veni vorba de biruinţe, patronul Stelei nu s-a sfiit să împărtăşească din ambiţiile pentru viitor.

"La mine politica nu înseamnă biruintă, pentru că mai multă putere nici nu mai vreau. Sunt europarlamentar, mi-am facut şi moftul ăsta."

Cu atâtea pe cap, Gigi Becali a recunoscut că nu a sunat pe nimeni să facă urări. Nici măcar pe prietenul Copos de la Rapid. "Eu dau binecuvantare lor, pentru ca eu sunt mai mare dintre Gheorghe din ţara asta Românească."

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close