Antena 3 CNN Show Showbiz Gigi Becali: La mine politica nu înseamnă biruinţă, pentru că mai multă putere nici nu mai vreau

Gigi Becali: La mine politica nu înseamnă biruinţă, pentru că mai multă putere nici nu mai vreau

Gigi Becali: La mine politica nu înseamnă biruinţă, pentru că mai multă putere nici nu mai vreau
Sursa foto: foto: Intact Images
23 Apr 2012   •   20:01

De ziua numelui, Gigi Becali a petrecut cu paharul în mână, la palat. Nu cu mai marii din fotbal şi nici cu oficialii de la Steaua. De ziua sfântului, cel mai Gheorghe din România cum s-a autointitulat Becali, a ciocnit un pahar de şampanie cu... jurnaliştii, lângă icoane. 

Până la şampanie, Gigi Becali a avut altă prioritate. Să se închinde la icoana patronului său spiritual, Sfântul Gheorghe, cel care a doborât balaurul.

"Merg la patronul meu, marele biruitor, marele general, aducător de biruinţa şi mă închin Lui. Şi cad în genunchi şi cer biruinţa. "

Că veni vorba de biruinţe, patronul Stelei nu s-a sfiit să împărtăşească din ambiţiile pentru viitor.

"La mine politica nu înseamnă biruintă, pentru că mai multă putere nici nu mai vreau. Sunt europarlamentar, mi-am facut şi moftul ăsta."

Cu atâtea pe cap, Gigi Becali a recunoscut că nu a sunat pe nimeni să facă urări. Nici măcar pe prietenul Copos de la Rapid. "Eu dau binecuvantare lor, pentru ca eu sunt mai mare dintre Gheorghe din ţara asta Românească."





×
Subiecte în articol: sfantul gheorghe George Copos
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close