Antena 3 CNN Show Showbiz Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Cine este vedeta din România care l-a cucerit pe Hugh Hefner

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Cine este vedeta din România care l-a cucerit pe Hugh Hefner

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Cine este vedeta din România care l-a cucerit pe Hugh Hefner
Sursa foto: Foto: Youtube.com
28 Sep 2017   •   10:39

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Pictorialul realizat în Playboy România de către Andreea Mantea l-a impresionat teribil pe Hugh Hefner, care i-a făcut o invitație în celebrul Conac Playboy.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Aici, vedeta a realizat un canlendar hot, alături de alte frumuseți din întreaga lume.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit.  „În prima zi în care am ajuns, am fost ceva mai liberă şi am avut şi eu timp de câteva cumpărături. După aceea, a început însă un marato de şedinţe foto. Mă trezeam la 7 dimineaţa şi ziua de lucru se încheia la 7 seara. A fost greu, dar plăcut în acelaşi timp. Am ieşit la masă cu Hugh şi cu blondele lui şi pot să mărturisesc că m-am simţit bine cu ei. Cât timp am stat acolo, nu s-a ţinut nicio petrecere. Sunt nişte oameni normali, care nu sărbătoresc decât atunci când au cu ce. Hugh Hefner are multe păsări, din diferite specii, adunate din toate colţurile lumii. Asta e pasiunea lui”, declara Andreea Mantea la acea vreme.

×
Subiecte în articol: Andreea Mantea Playboy
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close