Antena 3 CNN Show Showbiz Imagini intime ale lui Adele, făcute publice de un hacker

Imagini intime ale lui Adele, făcute publice de un hacker

Imagini intime ale lui Adele, făcute publice de un hacker
21 Mar 2016   •   20:38

Cântăreaţa britanică Adele a fost victima unui hacker care a furat şi a făcut publice fotografii intime ale artistei, printre care o ecografie cu bebeluşul ei din timpul sarcinii  şi alte imagini din viaţa sa privată.


Se speculează că hackerul, un presupus fan înrăit al cântăreţei, a accesat imaginile personale prin intermediul contului de e-mail al iubitului artistei, Simon Konecki. Printre fotografiile care au început să circule pe Facebook se numărau un selfie al artistei făcut în bucătărie, pe când era însărcinată, o fotografie din copilărie scoţând limba la cameră şi o alta de la vârsta de 20 de ani, în care apare întinsă pe un pat, ţinând o sticlă de şampanie şi o ţigară în mână, arată Adevărul.  

Însă apariţia ecografiei din a cincea lună a sarcinii, în care părinţii aflau sexul copilului, este cea care a deranjat-o cel mai mult pe Adele, care este deosebit de protectivă cu fiul său în vârstă de trei ani. După ce fotografiile au fost făcute publice, unul dintre fani a contactat echipa de management a artistei, care i-au închis conturile de socializare pentru a evita compromiterea acestora.
 

×
Subiecte în articol: Adele fotografii poze hacker
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close