Antena 3 CNN Show Showbiz În luna femeilor, acestea s-au pus pe distracţie!

În luna femeilor, acestea s-au pus pe distracţie!

În luna femeilor, acestea s-au pus pe distracţie!
Sursa foto: Foto: www.zimbio.com
03 Mar 2012   •   20:43

Cluburile din capitală, dar şi cele din ţară au fost pline ochi azi-noapte. Mii de femei puse pe distracţie au ieşit în oraş gata să sărbătorească debutul unei luni, toată numai a lor. Bineînţeles că printre atâte doamne şi domnişoare s-au strecurat şi câţiva domni - responsabilii cu buna dispoziţie.

Domnişoarele care au ieşit azi-noapte în club au urmărit febrile fiecare mişcare a domnilor animatori. Câteva nu au mai rezistat tentaţiei. S-au dezbrăcat de inhibiţii şi au intrat în jocul lor.

Nu au dus lipsă de nimic. Pe lângă dansuri şi băutură în valuri şi-au putut alege şi câteva ţinute provocatoare. În ajutorul lor a venit Cătălin Botezatu care a urcat pe scenă pentru a-şi prezenta ultima colecţie de desuuri. Odată parada terminată, Bote şi-a găsit locul lângă o domnişoară blondă. Şi-a aprins un trabuc imens şi nu şi-a scăpat din ochi toata noaptea prada.

Distracţie a fost în toate cluburile din capitală. Daca nu s-a sărbătorit ziua femeii, s-a sărbătorit venirea primăverii şi tot a fost rost de distracţie.



×
Subiecte în articol: Capitală club cluburi Catalin Botezatu
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close