Antena 3 CNN Show Showbiz Încă o lovitură pentru Cristian Boureanu! Fostul deputat, la un pas să fie executat silit pentru o datorie uriașă

Încă o lovitură pentru Cristian Boureanu! Fostul deputat, la un pas să fie executat silit pentru o datorie uriașă

Încă o lovitură pentru Cristian Boureanu! Fostul deputat, la un pas să fie executat silit pentru o datorie uriașă
07 Mar 2018   •   23:04

Încă o lovitură pentru Cristian Boureanu. Fostul deputat este la un pas să fie executat silit pentru un împrumut contractat în 2005 si pe care nu l-a returnat bancii, Cristian Boureanu este executat silit.

În 2005, Boureanu a făcut două credite, unul în valoare de 555.667 de euro și altul de 39.945 de lei, pe care nu le-a achitat, totalul datoriei, cu dobânzi și penalizări, ajungând la aproximativ 650.000 de euro.

În 2012, instituția bancară l-a dat în judecată pe Cristian Boureanu, cerând executarea silită a acestuia. În februarie 2017, magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au decis incuviintarea executarii silite pe bunurile aflate pe numele sau, dar Boureanu a contestat decizia, iar procesul s-a mutat la Judecatoria Sectorului 3.

Recent, instanta a confirmat ca Cristian Boureanu este executat silit, acesta mai avand o ultima sansa, la Curtea de Apel. „Respinge cererea, ca neîntemeiată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 28.02.2018”, se arata in hotararea judecatorilor care au respins contestatia la executare facuta de Boureanu, scrie stirilekanald.ro.

×
Subiecte în articol: cristian boureanu executat silit
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close