Antena 3 CNN Show Showbiz Iron Maiden, din nou în România: Concertează la Cluj-Napoca pe 15 august

Iron Maiden, din nou în România: Concertează la Cluj-Napoca pe 15 august

Iron Maiden, din nou în România: Concertează la Cluj-Napoca pe 15 august
Sursa foto: Iron Maiden
17 Mai 2010   •   14:23

Veste bună pentru fanii Iron Maiden. Legendara trupă britanică de rock va concerta pe 15 august, la Cluj-Napoca, în cadrul unui eveniment prezentat de clubul de fotbal CFR Cluj. Show-ul se va desfăşura în parcarea mall-ului Polus Center din Cluj-Napoca, informează Mediafax.

"Data trecută, când am fost în România, în cadrul turneului ?Somewhere Back in Time? din 2008, publicul ne-a primit cu un entuziasm incredibil, a fost o experienţă fantastică şi ne-am dorit foarte tare să revenim pentru un nou concert. Iar bucuria este cu atât mai mare cu cât este vorba despre Transilvania, o zonă cu o istorie deosebită!" a declarat Steve Harris, basistul şi membru fondator al trupei.

Spectacolul face parte din turneul mondial "The Final Frontier", ce anticipează apariţia albumului cu acelaşi nume. Iron Maiden este una dintre trupele de top ale heavy metal-ului. Până în prezent, trupa a lansat nu mai puţin de 14 albume, vândute în aproximativ 70 de milioane de exemplare.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca vor fi puse în vânzare începând cu 24 mai, ora 12.00, pe site-ul www.servuscluj.ro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: concert Cluj
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close